torsdag 27 juni 2013

Nu vet jag...


 Var tvungen att komma till akutmottagning för att bli undersökt häromdagen. Om det finns 2 saker jag inte tycker om i Sverige så är det nr.1 Polismyndigheterna och nr.2 Sjukvårdssystemet, inget man kan förlita sig på!

Jag satt i väntrummet i ca. 2 timmar och notera att jag var den enda människan där! Så jag hade tid på mig att fundera och började skratta för mig själv då jag insåg att man inte dör på vägen till sjukhuset, utan i väntrummet pga att man väntar i en evighet innan man får träffa doktorn. Jag är van vid snabba ryck när det kommer till att träffa en läkare och inte att sitta där i ofantligt mångatimmar bara för att få ett svar på vad det är som är fel. Hur sjukt är inte det?!

Sen tycker jag att de ska se till att sina kaffemaskiner fungerar, inte ens det funkade på sjukhuset...ja ja...kanske har man bättre tur om man spelar lotto...vem vet, oddsen är ju nästan desamma.

2 kommentarer:

  1. Jaa otroligt!!!...med tanke på att du var ensam också ännu mer otroligt! O inget kaffe?!;)) näää roligare kan man ju ha! :) ja det finns ofantliga senarion som grundar sig på våran sjukvård i sverige...o många av dom borde inte finnas!...o då menar jag inte i positiv bemärkelse!!!...Ajjjj då!....

    SvaraRadera
  2. Visst har sjukvården blivit sämre..men det är ju inte bara för patienterna även för personalen som är underbemannade men gör sitt bästa..
    Tycker man ska vara tacksam ändå för vår sjukvård..för hade man bott typ i Indien med vissa skador/sjukdomar hade det varit kört.
    Sen om kaffet..då vet du ju det till en annan gång..ta med kaffe i en termosmugg ;)

    SvaraRadera