onsdag 19 september 2012

Störst är inte alltid bästStörst är inte alltid bäst

Vem vill vara störst? Aldrig göra fel? Veta allt och bestämma allt? Nej tack, inte jag!

Tänk om du alltid hade det sista ordet, eller du fick avgöra alla beslut? Med så mycket makt, kommer även lika mycket ansvar. Jag vill inte vara den som ska bestämma och avgöra allt. Jag vill lära mig, utforska, utvecklas, göra fel, känna att jag kämpar för något gott som samtidigt formar mig. 

Jag har varit egenföretagare med flera anställda, och kan säga att de inte alltid har varit lätt att ta rätt beslut. Även om jag trott att jag gjort rätt kunde det ändå bli fel i slutet. Det är svårt att försöka sätta sig in i någon annans känslor och uppfattningsförmågan, om man inte känner till personen tillräckligt. Och även då är det svårt, för i verkligheten är de ingen som känner den andra. Man känner knappt sig själv alltid och är i en ständig kamp med att klura ut det.

Jag brukar säga; ”den jag är i dag var jag inte igår, och den jag är i dag är jag inte i morgon” jag är i en konstant utveckling. Brukar faktiskt säga att jag skapar mig själv på nytt varje dag.

1 kommentar:

  1. Ditt inlägg har skapat massa tankar i mitt huvud!!dom gamla har satts i snurr samtidigt som nya har bildats...längesen jag fick en sådan här bra förklaraing om mig själv och mitt liv.

    Hälsningar En affärs man!!...

    SvaraRadera