torsdag 8 november 2012

Monolog med en dagbok


Trodde aldrig att jag skulle börja blogga, men efter att jag hade bestämt mig för att göra det och dela med mig av min ovanliga livsresa med alla, känns det nu som om jag pratar med mig själv på denna sida. Ska förklara mig bättre, det är många som dagligen följer min blogg och känner igen sig i vissa av mina inlägg, motiveras eller bara tycker att det är roligt att läsa. 

Händer inte ofta att de som följer mig lämnar spår efter sig. Hade varit kul att höra också vad andra tänker, känner eller har upplevt i liknande situationer. Även om jag inte har ett behov av bekräftelse hade det varit kul och trevligt att känna att ni där ute finns och är äkta. Har bestämt mig nu att jag tar denna blogg som en dagbok (som det faktiskt är) som jag sen när jag blir 100 år gammal, skriver ut som en bok till mina barn så de kan läsa vad jag har varit med om i mitt liv och vilka värderingar jag har byggt upp genom min livstid. 

Kan vara roligt, hade gärna haft en sån bok om "my old man". Men kanske även för att minnas själv och skratta över saker som man i vanliga fall kanske bara hade glömt bort. På gott och ont, livet kommer inte med en instruktionsbok, man gör fel på vägen men det är dessa som formar en.

Som nämnt många gånger förut, livet är vackert och för kort för att kastas bort. Vi gör det bara mer besvärligt än vad det i verkligheten är. Allt detta skådespeleri för inget, var dig själv och säg som det är istället, du kan bara få ett ja eller nej...ingen kan döma dig för den du är, så länge du är den äkta du, på alla sätt. 

Trust me, alla vill vi det samma med livet, men jag skulle aldrig vilja neka min natur. Ibland känner sig någon lurad av en annan, men i verkligheten lurar man bara sig själv om man försöker att lura andra. Jag personligen vill inte lura mig själv och jag säger hellre sanningen på gott och ont. Ingen är perfekt och jag kan bara be om förlåtelse och hoppas att jag får det en vackert dag.

Tillbaka till min dagbok, jag kommer fortsätta med att dela med mig av mina livserfarenheter och upplevelser över hur jag ser på livet och vad som är meningen med livet för mig. 

Remember:  
                      - do not fool yourself
2 kommentarer:

  1. ..kommer mer än gärna följa dig..för mig är du intressant..ärlig..du ger mig mersmak..;-)...see you..

    SvaraRadera
  2. Uppskattar o respekterar människor som vill dela med sig av sitt liv..olika människoöden är ngt jag finner jätteintressant..man kan alltid lära sig ngt om sig själv..om andra..o reflektion över olika känslor o tankar är mkt intressant att få ta del av..vare sig du behöver det el inte...tack för att du är en av dessa intressnta i mitt liv just nu..tack för din generösa genuina blogg...take care..;-)...

    SvaraRadera