tisdag 13 november 2012

Jah is changing all


 
Jah är min inre Gud, min vägledare, min inre röst som leder mig till mina beslut i livet. Någon skulle kalla Jah för intuition, ett känsla...jag kallar den för Jah, min Gud i mig!
 

Vart vi än är i livet, oavsett hur svårt vi har det eller hur tufft det kan bli ibland, får vi aldrig glömma en sak, livet är här för dig, låt inte huvudet hänga, som jag har skrivit flera gånger förut ser jag mitt liv som ett bok, ingen vet på vilken sida av boken vi är just nu, och ingen vet när eller hur boken slutar. När vi inte längre ser ljuset på den andra sidan eller ger upp hoppet, då ska du veta en sak, allt är en "learning process", livet är programmerat att vi ska lyckas även om du inte tror på det.  
 
"But in the end we will all get there and find inner peace" 

 
Jag väljer att lyssna på mitt hjärta, jag är inte perfekt, och vill inte heller vara det. Jag är bara jag, och allt jag gör och försöker att göra, gör jag med mitt hjärta. Har gjort många fel i mitt liv som jag inte är stolt över...men kasta inte sten på mig. Hatar ingen och ibland är det bara så att man inte kommer överens, men det gör inte den ena eller andra till en sämre människa. Allt handlar om att ha insikt och förståelse för att vi alla är olika. 


Rätt och fel finns inte, för vi ser alla olika på livet. Jah är min inre röst som vet vad som är rätt för mig, jag kommer alltid följa den, det är bra att ha något man kan lita på. Kom ihåg att du bara har detta livet, eller gå utifrån det, njut av det, andas in det, omfamna det, vara glad och lev det
 
Allt kommer lösa sig...efter regn kommer solsken...Jah is changing all! 6 kommentarer:

 1. Underbar blogg Carmelo!
  Bästa hälsningar
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, glad jag blir...har du också en blogg?

  /C

  SvaraRadera
 3. ok...har du följd min blogg länge?

  /C

  SvaraRadera
 4. Nä jag hittade den igår men kommer att följa den :-)

  SvaraRadera
 5. Låter som en bra ide, välkommen!

  SvaraRadera