tisdag 25 september 2012

999 Tankar

Tusen tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, är förvirrad och vet inte vart jag ska börja. Ska jag tycka synd om mig? Ska jag gråta? Ge upp? Vad händer, varför jag? Jag vet att för allt som händer finns en mening. 
Jag måste bara hitta min nya väg i mitt liv. Jag skyller detta på mig själv, då jag skriker efter livet att det ska lära mig mer och försätta mig i nya utmaningar. Sen är det rädslan som tar över, för det ovetande, det man inte har någon framförhållning till. Jag är inte rädd för nya utmaningar, men jag vill att min familj ska ha det bra och aldrig behöva lida p.g.a. mig. Har nyss ringt några samtal, ska se vad de leder till?... Jag har även öppnat min "plan B-box" och hittat några intressanta innovativa koncept som jag kan tänka mig att omsätta till liv. Jag litar på mig själv och vet att jag kommer lyckas.1 kommentar:

  1. Tror att man ska renhjärtat lägga sig i hans h. änder,för att han vet vad han gör och dessutom har han gjort det några gånger tidigare.Men vägarna till ett lyckligt liv kommer att både bli raka och krokiga och du kommer att infinna dig i både skratt och gråt Men!!i slutändan kommer du att stå som livets vinnare och din pris kommer att vara lyckan i livet, andra kallar det också shit lots of CHASHMONEY!!!!!


    Hälsningar N

    SvaraRadera